обратно

Нещо старо за късмет и нещо ново за успех

Казват, че да откриеш истински приятели – това е късмет, а да съхраниш чистото приятелство задълго – вече е успех!

През 1994 г. трима приятели откриват своя късмет в споделения вкус към истинските неща и в стремежа си да създават месни продукти с вкус и качество, които остават и се помнят във времето.

„А когато му дойде времето – трябва да вземеш нещо старо за късмет и да продължиш с нещо ново за успех!“

22 години след своето начало марката АВА запазва най-доброто – вкуса и качеството, създадени от приятели за приятели и полага началото на нещо ново – изцяло обновена идентичност и лого, нови етикети, модерен и функционален уеб сайт, осъвременено портфолио и разширяване на търговската мрежа.

АВА - обновено лого

Обновеното лого на компанията стъпва върху основите на приемствеността като гаранция за доказалите се във времето вкус и качество и надгражда нейния облик с отличаваща се модерност и чистота – ангажимент към потребностите и търсенето на съвременния потребител!

АВА – нови етикети

Най-вкусните и обичани от всички месни продукти „грабват“ със своята непретенциозност, но и с богатия си вкус на внимателно подбрано месо и ароматни подправки – неустоима комбинация, която открай време хората описват простичко – „Ще отрежа още едно парченце!“ Именно такива са и продуктите АВА, а новите продуктови етикети пресъздават усещането с фина класическа графика и изкушаващо апетитна и силно разпознаваема композиция!

Нов уеб сайт

Изцяло новият сайт се отличава с модерен дизайн и функционалност, предоставяйки възможност на потребителите да се запознаят с историята на марката, с нейното продуктово портфолио, а също и да прочетат интересни и забавни истории за приятелства и непознати вкусове от цял свят.

А приятелството като основа и начало на марката се превръща и в нейна комуникационна идентичност и естествена връзка с потребителите - АВА. С ПРИЯТЕЛИ.

Разширяване на търговската мрежа

Сега продуктите АВА ще бъдат по-близо до вас, създавайки нови и нови поводи за неподправени приятелски срещи, защото...

Най-добрите мезета са майсторски подправени

но

Най-добрите приятелства са неподправени!

АВА. С ПРИЯТЕЛИ.

 

Подобни статии